SoleMio is een nieuw merk dat uitsluitend elektrische scooters levert. Het is opgericht door Eik & Linde B.V. uit Nederland en werkt nauw samen met SWAP uit Taiwan. Beide bedrijven streven naar een verduurzaming van transport. We combineren plezier in het rijden met reductie in uitstoot van fijnstof en CO2 en streven er ook naar de Cradle-to-Cradle gedachte steeds meer toe te passen op onze producten.

Waarom elektrische scooters?
Het makkelijkste antwoord hierop is: ervaar het zelf en je weet waarom! Geniet van de vrijheid en de lol van een gemotoriseerde tweewieler, zonder het lawaai en de stank. Een echte verademing en een goed alternatief voor de auto of bus op de kortere ritten. Laat de auto staan en niet alleen kom je veel vitaler en vrolijker aan na een SoleMio rit, je bespaart ook nog eens je portemonnee (verbruik en parkeerkosten) en het milieu (CO2 en fijnstof uitstoot).

Kwaliteitsscooters!
SoleMio levert uitsluitend scooters van hoge kwaliteit. Zowel qua robuustheid als qua prestaties is de SoleMio een klasse apart. Daarom werkt SoleMio ook samen met een SWAP uit Taiwan: een zeer betrouwbare leverancier met meer dan 10 jaar ervaring in degelijke en krachtige elektrische scooters, met meer dan 15.000 units verkocht en klanten die al 10 jaar onbezorgd rijden. Samen met SWAP is SoleMio op zoek gegaan naar batterijen die de resterende mankementen van elektrische scooters (beperkt bereik en verslechterende prestaties van de batterijen) verhelpen. Dit heeft geresulteerd in onze uitgebreide Lithium batterij range – we bevelen deze van harte aan omdat we er van overtuigd zijn dat deze borg staan voor een tevreden ervaring en dus tevreden klanten.

De toekomst?
SoleMio richt zich voorlopig op het verder optimaliseren van de SoleMio Classic en op het uitbreiden van het scooter aanbod. Bij volgende versies zullen we de Cradle-to-Cradle gedachte steeds meer toepassen in het ontwerp en de productie. We zijn bezig met nog 2 modellen die het pallet mooi zullen complementeren. Tevens is SoleMio bezig met een volgende generatie aandrijving, natuurlijk elektrisch maar nog krachtiger en efficiënter dan de huidige. Op de iets langere termijn denkt SoleMio ook aan het veraangenamen en verduurzamen van ander vervoer.